Hjälp för goda vanor och stark mental hälsa.

Moodheros onlinekurser ger dig kunskap och verktyg som kan hjälpa dig att må bättre och skapa en vardag i balans.

Lär dig hantera din oro och skapa ett större inre lugn i din vardag.

Ta möjligheten att fatta ett beslut som inte bara hjälper dig att må bra för stunden utan som kan förändra hela din vardag. Kursen ”Lär dig hantera oro” hjälper dig att bättre förstå varför du oroar dig och ger dig effektiva verktyg för att hantera den oron så att du kan uppleva ett allt större inre lugn. 

TA MIG TILL KURSEN!

Stärk din motivation och nå dina mål!

Vi är många som har drömmar. En del av oss omsätter drömmarna i konkreta mål. Än färre når de målen. Livet kommer i vägen och motivationen som var så stark till en början, mattas av. I vår kurs får du konkreta verktyg för hur du håller fast vid ditt mål så att du kan fortsätta mot din dröm även när motivationen inte finns där.

TA MIG TILL KURSEN!

Ta kontroll över din stress och skapa ett liv i balans

Moodheros kurs " Ta kontroll över din stress" hjälper dig med de verktyg och övningar du kan behöva för att minska din stress och skapa ett liv i balans. Du får lära dig mer om stress och vad du kan göra för att nå ett större lugn, ökad närvaro och känna mer glädje utan att du för den sakens skull behöver ge upp en aktiv vardag.

TA MIG TILL KURSEN!

"Jag kommer att logga in igen och lyssna mer...jag ska jobba målinriktat. Det är fler områden i mitt liv som jag ska styra upp."


"Jag tycker att lektionerna var tydliga och bra med bilder samt en person som berättar."


"Jag tyckte det var värdefullt att kunna göra övningar och stoppa, reflektera."

Det är jag som kommer hjälpa dig.

Jag heter Sofia och jag grundade Moodhero för att kunna hjälpa fler än de jag möter via min samtalsmottagning. Du förtjänar att må bra! Därför ska vi arbeta för att nå dit, du och jag!

Jag har arbetat med samtalsterapi i över 10 år. Jag är utbildad socionom, har genomgått grundläggande psykoterapiutbuildning med KBT-inriktning och är Mindfulnessinstruktör. Väljer du kursalternativet med coachning är det alltså jag som kommer hjälpa dig framåt.

Stärk din mentala hälsa, helt kostnadsfritt!

Gå med i vår mejlklubb! Varje månad får du fullt av tips och råd som stärker din mentala hälsa, helt kostnadsfritt. Bygg ditt personliga bibliotek av verktyg och kunskap för att stärka din mentala hälsa.

Är du osäker på om en onlinekurs är rätt för dig?

Våra onlinekurser passar dig som...

  • ...värderar din tid och vill bestämma själv när du får din hjälp, antingen för att ditt liv kanske kräver det eller för att du helt enkelt vill det. En onlinekurs kan du gå klockan 05.00 på morgonen innan ”alla” vaknar, några minuter på lunchen när du är på jobbet eller på eftermiddagen när ungarna är på fritidsaktiviteter. Du bestämmer!
  • ...vill vara flexibel. Du bestämmer själv var du vill vara när du går kursen. Är det hemma, på jobbet, i bilen eller på promenaden? Du slipper slösa tid det tar att ta dig till en mottagning, hitta eventuell parkeringsplats osv. Du får istället all hjälp du behöver precis där du befinner dig!
  • ...värderar ditt privatliv högt. Det kan vara svårt att prata med en främmande människa om sitt mest privata och sårbara. Vi på Moodhero har full förståelse för det. Oavsett varför du vill hålla ditt privatliv för dig själv, så kan en onlinekurs vara lösningen. Du kan lugnt och tryggt få hjälpen du behöver utan att behöva dela med dig.