VILL DU BLI...

fri från malande tankar

och lära dig hantera din oro?

JAG VILL!

På något sätt vågar du inte sluta oroa dig...

Trots att du vet att du borde! Malande tankar om allt som skulle kunna hända har en tendens att göda sig själva om vi inte har verktygen att hantera dem. De gör oss matta och hindrar oss från att uppskatta det som sker här och nu. Det har du säkert känt!

Men det behöver inte vara så. Med rätt verktyg kan vi stärka våra mentala muskler, återfå vårt hopp och leva mer här och nu.

Föreställ dig hur det känns när du

 • kan hantera dina tankar på ett konstruktivt sätt och kan låta din oro rinna av
 • ser framåt med hopp istället för oro
 • möter vardagen med lugn och närvaro istället för irritation.

Moodhero presenterar

"Lär dig hantera oro"

Det unika med kursen

Det som skiljer Moodheros kurs "Lär dig hantera oro" från exempelvis självhjälpsböcker eller många samtalsbehandlingar är att vi ser till helheten. 

Genom att se till helheten kan vi skapa nya stärkande vanor som består och därmed för dig mot ett inre lugn.

JAG VILL GÅ KURSEN!

Kursen lär dig att...

 • Sortera och hantera dina tankar på ett konstruktivt sätt, låta oron rinna av och nå ett större lugn.
 • Kunna vara mer närvarande och leva fullt ut.
 • Skapa vanor som ger mer energi, glädje och fokus.

Du spelar roll!

När du förbättrar ditt mående kommer du märka att det handlar om så mycket mer än om att vara glad lite oftare. Du kommer orka mer i vardagen, du kommer stå emot livets utmaningar bättre och du kommer att känna dig starkare i kroppen. Dessutom kommer du förmodligen även uppleva din vardag som mer meningsfull. Det är det vi menar när vi säger att Moodheros kurser ser till helheten. Och det gör vi för att DU förtjänar att må bra.

Du spelar roll! Kom ihåg det!

Kursens innehåll

Tid: Du bestämmer själv när du vill gå kursen. Kursen innehåller över 80 minuter exklusiva videogenomgångar fördelat på 10 olika avsnitt som ger dig kunskap och vägledning att förstå och hantera din oro. Varje avsnitt är tydligt sammanfattat för att du enkelt ska kunna ta till dig kunskapen. Du har full tillgång till kursen i 6 månader från köpdagen.

Material: I kursens material ingår även 10 konkreta och nedladdningsbara övningar som hjälper dig att omsätta kunskapen i din vardag för att du ska nå bästa resultat. Kursen är en grundkurs som inte kräver några förkunskaper.

Pris: Välj att gå kursen på egen hand eller med coachning. Om du väljer att gå kursen på egen hand så är priset 379 kr. Väljer du att gå kursen med coachning får du utöver kursens 10 exklusiva videolektioner och nedladdningsbara övningar även individuell feedback via mejl från en utbildad samtalsterapeut. Priset för kursen inklusive coachning är 1295 kr. Läs mer om samtalsterapeut Sofia Allberg längre ner på sidan!

Läs om innehållet i de enskilda lektionerna nedan. 


"Efter att ha gått kursen förstår jag hur mycket min oro faktiskt har styrt mitt liv. Nu ska det bli ändring på det!"


"Jag har verkligen gillat den här kursen! Den har hjälp mig med hitta nya verktyg i min vardag."


"Fantastisk! Hoppas fler tar chansen och går kursen."

Köp kursen "Lär dig hantera oro".

Du får omedelbar tillgång till kursen så att du kan börja arbeta för att må bättre redan idag.

 • 10 Lektioner som ger dig kunskap och vägledning att hantera oro.
 • 10 övningar som steg för steg lär dig att hantera oro och stärker din mentala hälsa utifrån ett helhetsperspektiv.
 • Välj coachning via mail för att få feedback och hjälp att hålla i din motivation, ditt engagemang och din ansträngning för att må bättre.

INKLUSIVE COACHNING

1295 :-

JAG VILL GÅ KURSEN och vill även få coachning via mail.

GÅ KURSEN PÅ EGEN HAND

379 :-

JA! Jag behöver den här kursen och vill gå den på egen hand.

Det är jag som kommer hjälpa dig.

Jag heter Sofia och jag grundade Moodhero för att kunna hjälpa fler än de jag möter via min samtalsmottagning. Du förtjänar att må bra! Därför ska vi arbeta för att nå dit, du och jag!

Jag har arbetat med samtalsterapi i över 10 år. Jag är utbildad socionom, har genomgått grundläggande psykoterapiutbuildning med KBT-inriktning och är Mindfulnessinstruktör. Väljer du kursalternativet med coachning är det alltså jag som kommer hjälpa dig framåt.

Låt oss börja arbeta för att lära dig hantera din oro.

Är du osäker på om en onlinekurs är rätt för dig?

Våra onlinekurser passar dig som...

 • ...värderar din tid och vill bestämma själv när du får din hjälp, antingen för att ditt liv kanske kräver det eller för att du helt enkelt vill det. En onlinekurs kan du gå klockan 05.00 på morgonen innan ”alla” vaknar, några minuter på lunchen när du är på jobbet eller på eftermiddagen när ungarna är på fritidsaktiviteter. Du bestämmer!
 • ...vill vara flexibel. Du bestämmer själv var du vill vara när du går kursen. Är det hemma, på jobbet, i bilen eller på promenaden? Du slipper slösa den tid det tar att ta dig till en mottagning, hitta eventuell parkeringsplats osv. Du får istället all hjälp du behöver precis där du befinner dig!
 • ...värderar ditt privatliv högt. Det kan vara svårt att prata med en främmande människa om sitt mest privata och sårbara. Vi på Moodhero har full förståelse för det. Oavsett varför du vill hålla ditt privatliv för dig själv, så kan en onlinekurs vara lösningen. Du kan lugnt och tryggt få hjälpen du behöver utan att behöva dela med dig.

Nu börjar din resa

Jag gissar att du vill må bättre. Det du funderar över är hur det ska gå till. Låt mig visa dig de verktyg jag använt för att hjälpa så många andra så att du kan utvecklas på det sätt du önskar. Låt inte ytterligare ett år gå. Du är värd så mycket mer än hur du känner just nu. Det är dags att börja din resa mot att må bättre och lära dig hantera oro.

JAG VILL GÅ KURSEN!

Här är vad andra har frågat om kursen.

Köp kursen "Lär dig hantera oro" idag!

Du får omedelbar tillgång till kursen så att du kan börja arbeta för att må bättre redan idag.

 • 10 Lektioner som ger dig kunskap och vägledning att hantera oro.
 • 10 övningar som steg för steg lär dig att hantera oro och stärker din mentala hälsa utifrån ett helhetsperspektiv.
 • Välj coachning via mail för att få feedback och hjälp att hålla i din motivation, ditt engagemang och din ansträngning för att må bättre.

GÅ KURSEN MED COACHNING

1295 :-

JAG VILL GÅ KURSEN och vill även få coachning via mail.

GÅ KURSEN PÅ EGEN HAND

379 :-

JA! Jag behöver den här kursen och vill gå den på egen hand.