VILL DU LÄRA DIG ATT

stärka din motivation

så du äntligen kan nå dina mål?

JAG VILL!

Du vet vad du vill...

Du har en önskan eller ett mål som du vill nå. Du kanske vill börja äta mer hälsosamt, komma igång med träningen, bli bättre på någonting specifikt eller något helt annat! Oavsett vilket mål du har så vet du kanske också en del om vad som krävs för att komma dit du vill nå. Ändå kommer du inte riktigt igång eller så börjar du bra men fastnar längs vägen. Motivationen finns inte med dig hela vägen så du faller tillbaka i gamla vanor.

Men det behöver inte vara så! 

Föreställ dig hur det känns när

 • du med säkerhet vet att du är på väg mot dina mål
 • dina rutiner sitter
 • du ser framåt med hopp.

Moodhero presenterar

"Stärk din motivation"

Så att du äntligen kan nå dina mål!

Det unika med kursen

I början är vi alla redo. Det är dags för förändring! Men alla vet att det kommer en punkt så småningom då vi inte känner för det. Hur gör man då?

Det som skiljer Moodheros kurs "Stärk din motivation" från till exempel många föreläsningar om motivation är att vi tar med när du inte känner för det längre. Det är den vanligaste orsaken till att vi inte fortsätter med våra mål så det måste vi ha en strategi för.

Det och mycket annat kommer du att arbeta med i kursen. 

JAG VILL GÅ KURSEN!

Kursen lär dig

 • hur motivation påverkar ditt beteende
 • hur vi kan överlista vår biologi för att hålla i och hålla ut
 • hur du ändrar ditt Mindset, för att nå maximal personlig utveckling
 • hur du kan förbättra din förmåga att anstränga dig – din Grit
 • vad som krävs för att skapa bestående förändringar
 • vad som stärker din motivation

Kursens innehåll

Tid: Du bestämmer själv när du vill gå kursen. Kursen innehåller drygt 50 minuter exklusiva videogenomgångar fördelat på fyra olika avsnitt. Varje avsnitt är tydligt sammanfattat för att du enkelt ska kunna ta till dig kunskapen. Du har full tillgång till kursen i 6 månader från köpdagen.

Material: I kursens material ingår även 4 konkreta och nedladdningsbara övningar som hjälper dig att omsätta kunskapen i din vardag för att du ska nå bästa resultat. Kursen är en grundkurs som inte kräver några förkunskaper. 

De strategier och verktyg du får lära dig är specifikt utvalda för att hjälpa dig att hålla i de framsteg du gör i din personliga utveckling.

Läs om innehållet i de enskilda lektionerna nedan. 

Modul Ett

Många av oss är bra på att sätta mål men vi glömmer vägen dit. Att ändra gamla vanor är svårt. Det är därför så många nyårslöften går i kras. Vi sätter ett mål som innebär en livsstilsförändring och har inte riktigt klart för oss hur lång tid det tar att nå fram och vilka hinder som kan uppstå. I modul nummer ett lär vi oss att sätta rimliga och hållbara mål. 

Modul Två

I den här modulen får du lära dig om din inre tjattrande apa. Apan agerar och fattar sina beslut på känslor och är ofta anledningen till att vi misslyckas när vi försöker nå våra mål. Jag berättar om hur du kan komma överens med den tjattrande apan så du kommer vidare mot dina mål.

Modul Tre

I modul nummer tre berättar jag om olika typer av mindset och hur de påverkar oss och vår prestation. Jag går också in på hur du kan göra för att få ett framgångsrikt mindset och gå från att avsky kritik till att se det som värdefull feedback till framgång.

Modul Fyra

I den sista modulen får du lära dig om Grit, det vill säga förmågan att hålla fast vid ett mål på lång sikt, trots motgångar och misslyckanden. Jag pratar även om målmedveten träning för att förbättra din Grit så att du kan nå de resultat du önskar.


"Kursen hade bra inslag rakt igenom!"


"Det jag tyckte var extra bra var tonläget, en otroligt trevlig harmonisk röst och kursens pedagogiska upplägg."


"Jag tyckte extra mycket om kopplingen teori, forskning och praktik. Tydligt och det gjordes väldigt begripligt."

Få omedelbar tillgång till kursen!

Omedelbar tillgång för endast

325 :-

 • 4 lektioner som ger dig kunskap och verktyg för att du ska ta de första stegen mot dina mål.
 • 4 övningar som bygger på det du har lärt dig i respektive lektion.
JA! Jag behöver den här kursen. Ge mig tillgång NU!

Det är jag som hjälper dig

Jag heter Sofia och har grundat Moodhero. I över tio år har jag arbetat med samtalsterapi, något jag fortfarande gör genom mottagningen Samtala i Kalmar. 

Jag är utbildad socionom och har en grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning. Min erfarenhet och utbildning hjälper mig när jag tappar motivationen emellanåt. Den kunskapen vill jag dela med mig av! 

Därför har jag skapat en forskningsbaserad onlinekurs som hjälper dig med motivationen oavsett vilka mål du siktar på. Kursens verktyg hjälper mig när min motivation tryter. Nu ser jag fram emot att stärka din motivation.

Kursen är ett bra val för dig som...

 • …behöver hjälp att komma igång. Du vet vad du vill och delvis också vad som krävs för att du ska komma dit men ändå kommer du inte igång.

 • …ofta fastnar längs vägen. Det är oerhört frustrerande när vi jobbar hårt för att nå våra mål men inte riktigt får det resultat vi vill. Ta hjälp av forskningen! Det finns strategier med bevisade resultat som stärker dig på din resa.

 • …har begränsat med tid. Du bestämmer när du vill gå vidare med Moodheros kurser. Är det hemma, på jobbet, i bilen eller på promenaden? Du slipper slösa tid och energi på att ta dig till en mottagning, och får istället hjälp precis där du vill. 

 • …värderar ditt privatliv högt. Det kan vara svårt att berätta om sitt innersta för en främmande person. Det måste få vara okej. En onlinekurs kan vara lösningen för dig. Du får den hjälp du behöver i trygg miljö och går framåt i det tempo som passar dig. 

Nu börjar din resa

Jag gissar att du redan vet vad du vill men att du inte börjat för att saker och ting har kommit i vägen. Jag fattar! Men... 

Nu är det livet vi pratar om.

Det lever vi varje dag, även denna sekund. Låt inte ytterligare ett år av ditt liv gå förbi medan du tänker på vad du skulle kunna göra.

Ta Moodheros kurs "Stärk din motivation" nu och börja din resa mot dina mål redan idag. 

JAG VILL! TA MIG TILL KURSEN.

Här är vad andra har frågat om kursen.

Få omedelbar tillgång till kursen!

Gå kursen för endast

325 :-

 • 4 lektioner som ger dig kunskap och verktyg för att du ska ta de första stegen mot dina mål.
 • 4 övningar som bygger på det du har lärt dig i respektive lektion.
JA! Jag vill. Ge mig tillgång till kursen NU.